MERITORPAN BRUNSSI

Meritorpan suosittu brunssi katetaan sunnuntaisin ja toteutetaan 2020-luvun tapaan pääosin noutopöydästä herkutellen. Viihtyisä kokemus Meritorpan merellisissä maisemissa, oman pöytäseurueen kanssa rauhassa ja turvallisesti nautiskellen, on nykyelämän uutta luksusta. Meritorpan brunssi kokoaakin yhteen kaiken ikäisiä herkuttelijoita aina pariskunnista useampaa sukupolvea edustaviin seurueisiin.

Keittiömestarimme ovat luoneet kala- ja kasvispainotteisen kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät kauden parhaat raaka-aineet.

 

MERITORPAN BRUNSSI
21.4.2024 – 2.6.2024
49,90/hlö

Leipä & Voi
Focacciaa, paprikahummusta

Merenelävät
Kylmäsavustettua lohta
Kuhacevichea, avokadoa, basilikaa
Skagen Pohjanmeren käsinkuorituista katkaravuista
Sitruunainen simpukkakeitto
Mustaherukkasilliä
Savuahvenmoussea, ruisleipää
Friteerattuja muikkuja, karhunlaukkakermaviiliä

Lihat
Lammasmakkaraa, dijonsinappia
Chorizo-makkaraa
Paahtopaistia, piparjuurimajoneesia
Grillattua Ibericoporsasta BBQ

Kasvikset & Kylmät kastikkeet
Vihersalaattia, sherryvinaigrettea
Parsa-perunasalaattia, kevätsipuli
Marinoitua valkoista parsaa, yrtticrumblea
Vihreätä parsaa, mozzarellaa, tryffelivinaigrettea
Kukkakaali ”tabbouleh”, paahdettua porkkanaa, auringonkukansiementä
Romaine salaattia, kananrintafileetä, grana padanoa, krutonkeja, caesarkastiketta
Muhennettua korvasientä
Tilli-perunaa

Pöytiin tarjoiltavat lämpimät vaihtoehdot (5€ lisähinnasta)
Perunarösti, uppomuna, graavattua siikaa, hollandaisekastiketta
tai
Herneenversorisottoa, Champagne beurre blanc

Jälkiruoat & smoothiet
Raparperipiirakkaa, mascarponemoussea, mansikkaa
Valkosuklaakakkua, kirsikkahilloketta
Kinuski-toffee munkki
Mangosmoothie
Sitruunamelissalla maustettuja hedelmä

 

Viinisuositukset

Le Contesse Prosécco Bio Brut 8,60 | 54,50
Doc Veneto, Glera, Italy

Champagne Gratiot-Pilliére Tradition Brut 15,30 | 95,50
AC Champagne, Chardonnay, France

Chablis Premier cru Grande Cuvee 2017 18,50 | 88,00
AC Chablis Grand Cru, Chardonnay, France

Arancione Originale Ripasso 13,90 | 65,00
Doc Venetto, Corvina, Rondinella, Molinara, Italy

 

KAKKUA JUHLAAN JA ILOON MERITORPAN BRUNSSILLE

Tarjoamme kakkua erikoishintaan brunssivieraillemme.
Kakkuun voi lisätä vieraamme toiveet huomioiden esim. nimen ja kynttilän .
Kakkutilaus on tehtävä viimeistään edeltävänä keskiviikkona klo 12 mennessä myyntipalvelun kautta.

Vadelmakermakakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sacherkakku (L)
5 – hengen kakku 34 €

Sitruuna-marenkitartaletti (L)
5 – hengen kakku 34 €
8 – hengen kakku 54 €

Mango-lime (L, G)
8 – hengen kakku 54 €

Vadelma-vanilja (V, G, L, M, K)
5 – hengen kakku 34 €

Kakut myydään vain kokonaisina

 

Pöytävaraukset:

Yli kymmenen hengen ryhmät sekä erikoispäivät myyntipalvelun kautta
puh. 09 42455484 | sales.hiltonhelsinki@hilton.com
Meritorppa puh: 050 5520751

Alle kymmenen henkilön varaukset voit tehdä varausjärjestelmästämme.

Mahdolliset pöytätoiveet voitte lisätä pöytävarauksen kohtaan Click to add a special request
Aloita valitsemalla henkilömäärä.

Tee pöytävaraus tästä »